Tapahtumat

Kesän 2023 tapahtumia:

15.6. Afterwork & Wine, Rouge Bar & Bistro, Joensuu

8.7. Ekonomien Viinijuhlailta, Kuopio

Hei Pokelainen, koe kesäinen Kuopio ja Kuopion Wine Festival ekonomiseurassa Viinitupien VIP paikoilta la 8.7.23!

Viinijuhlien viinitupa tuo illanviettoon mukavan VIP-silauksen. Viinituvassa meitä odottaa etukäteen varattava kolmen ruokalajin makumatka. Omakustanteiset juomat voi tilata sujuvasti oman viinitupamme isännältä / emännältä – ei siis jonoja – ja biotaukokin sujuu VIP:ssä hieman sivistyneemmissä kuin bajamaja puitteissa. Tupamiljöö tarjoaa kivat puitteet seurustelulle niin omien kuin Pohjois-Savon Ekonomien kanssa ja mikä parasta: Suomen kesä ei pääse yllättämään, kun meillä on illan ajan katto pään päällä ja suora näkymä torille esiintyjien suuntaan! Illan esiintyjinä 8.7.23 ovat Maustetytöt, Maija Vilkkumaa ja Arttu Wiskari. Musiikista voimme nauttia muutenkin mukavan illanvieton ohessa joko taivasalla satamatorilla tai sitten omasta viinituvastamme käsin. Illanviettoa voi virallisen ohjelman päättyessä jatkaa halutessaan satamaravintoloissa.

Nyt vaan sitten matalalla kynnyksellä ilmoittautumaan ja mukaan - tiedossa ei ole jäykistelyä vaan rentoa kesäistä yhdessäoloa Katso lisätiedot (hinnat, majoituskiintiö, jne.) tuoreesta jäsentiedotteestamme ja ilmoittaudu linkin kautta 15.5.23 mennessä. Psst. Kiintiö voi tulla täyteen jo ennen määräaikaa… 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Yhdistyksen tapahtumista ilmoitetaan uutiskirjeessä ja yhdistyksen facebook-sivuilla www.facebook.com/pohjoiskarjalanekonomit. Uutiskirjeessä on myös ohjeet tapahtumailmoittautumisiin. Mikäli et saa sähköpostiisi uutiskirjettä, tarkistathan, että yhteystietosi ml. sähköpostiosoitteesi on ajan tasalla Suomen Ekonomien jäsenrekisterissä, kiitos!